VARAA MAJOITUS

EN FI
menu

Joulupukin Pajakylä, Rovaniemi ja Lappi ovat pullollaan aktiviteetteja ja elämyksiä vauhdikkaasta rauhalliseen ja rentouttavaan.

Autamme mielellämme löytämään juuri sinulle sopivaa tekemistä Glass Resort -yöpymisesi aikana – katso alta lisää ja varaa.

Revontulet

Revontulet eli Aurora Borealis on yksi pohjoisen huikeimmista ilmiöistä. Lapissa revontulia esiintyy noin 200 iltana vuodessa, mutta niiden näkeminen vaatii myös onnea, sillä auringon toiminta ja säätila vaikuttavat niiden näkyvyyteen.

Glass Resort on oivallinen paikka revontulten katseluun, sillä se sijaitsee metsikössä, jonne valosaaste ei yllä. Täällä huikeaa esitystä voi ihailla rentoutumalla ulkoporeammeessa tai käpertymällä pehmeään sänkyyn lasihuoneistossa.

Seikkailu sopii loistavasti yhteen revontulten kanssa, ja Glass Resort tarjoaa revontuliretkiä ammattitaitoisen oppaan johdolla. Retkiä voi varata verkossa tai Glass Resortin vastaanotosta.

Osta Aurora Alert -appi

Aurora Alert on applikaatio, joka ilmoittaa, kun revontulet ovat silmin havaittavissa siellä missä olet. Saatavilla Glass Resortin vastaanotosta.

Husky safarit


Bearhill Husky on perheyritys, joka sijaitsee keskellä kaunista luontoa Sinetässä, Viiksjärven rannalla. Yritys on perustettu vuonna 2003, joten sillä on pitkä kokemus unohtumattomien koiravaljakkoretkien järjestämisestä niin perheille, ryhmille kuin yksityishenkilöillekin.

Hyvä koirien hoito, eläinten kunnioitus ja kestävä kehitys luovat Bearhill Huskyn arvot. Bearhill Husky on ansainnut Green Activities -sertifikaatin ja Sustainable Travel Finland -sertifikaatin.

Tule mukaan kokemaan unohtumaton husky seikkailu yksityisessä kennelissä kauniilla Viiksjärvellä, vain 30 minuutin päässä Rovaniemestä. Bearhill Huskyn retket ja seikkailut sopivat kaikille. Syksyn ajan Bearhill Husky tarjoaa Born To Run -retken, jonka voit varata sähköpostitse (info@glassresort.fi) kauttamme. 

Poroajelut

Joulupukin tahto on ollut kautta aikain, että Joulupukin Pajakylässä on matkailijoille helposti tarjoilla erilaisia palveluita. Yksi tärkeimmistä palveluista on poroajelut ja muut ohjelmat porojen kanssa. Siksipä Joulupukki on tuonut omat poronsa keskelle Pajakylää, Kammarinsa takapihalle.

Tarjolla on eri pituisia poroajeluita ja -safareita 15. marraskuuta lähtien (tai pysyvän lumen tullessa) 15. huhtikuuta asti.

Santa Claus Reindeer Oy osallistuu Sustainable Travel Finland -hankeeseen. Ekologisuuden lisäksi he pyrkivät säilyttämään ja elvyttämään poronhoitoperinteen, lappilaisen ruokakulttuurin ja muun lappilaisen kulttuuriperinnön.

Joulupukin Pajakylä ja napapiiri

Voit tavata Joulupukin ja ylittää maagisen napapiirin joka päivä Joulupukin Pajakylässä, Rovaniemellä.

Napapiiri on maapallon leveyspiiri, joka kulkee 66°33′45.9″ päiväntasaajasta pohjoiseen. Se on eteläisin leveyspiiri, jossa aurinko pysyy 24 tuntia horisontin yllä tai alla – näitä ilmiöitä kutsutaan keskiyön auringoksi kesällä ja kaamokseksi talvella.

Rovaniemellä napapiiri kulkee kahdeksan kilometriä keskustasta pohjoiseen sijaitsevan Joulupukin Pajakylän halki, jossa se on selvästi merkitty. Joulupukin Pajakylä on erittäin suosittu napapiirin ylityspaikka ja sieltä voi saada napapiirin ylityksestä todistuksen.

Joulupukki viettää aikaa Joulupukin Pajakylässä vuoden jokaisena päivänä hoitamassa elämäntehtäväänsä; lasten ja aikuisten kiltteyden vaalimista sekä joulun henkeen kuuluvan rakkauden ja hyvän tahdon sanoman levittämistä.

Lisätietoja löydät Joulupukin Pajakylän verkkosivuilta.

Perheloma Glass Resort Joulupukin pajakylä Napapiiri Rovaniemi Lappi iglu hotelli

Voit varata aktiviteetit myös Glass Resortin vastaanotosta

Autamme mielellämme aktiviteettien varaamisessa paikan päällä, mutta huomioithan, että etenkin kiireisimpinä sesonkiaikoina saatavuutta ei voida taata.

Aktiviteettien saatavuus on sitä parempi, mitä aiemmin varaat. Ota yhteyttä, mikäli haluat varata ennakkoon. Yllä voit myös varata verkossa.

The apartments here are simply stunning. Simple yet very sophisticated in style, with floor to ceiling windows to soak up this magical location. The staff are very friendly and efficient. We had the half board option. There was everything you could possibly want at breakfast, and dinner was top notch too. We cannot wait to go back to do it all over again. The snowmobile safari is a must. Georgios safely guided us through everything we needed to know. The highlight of our trip though, was our husky experience. (Bearhill Husky). Breathtaking, awe inspiring, (pinch yourself) to believe that you're really travelling through this magical landscape, being pulled along by these magnificent, strong, enthusiastic and ridiculously friendly huskies. Put this trip on your bucket list!

- linzbrake, Feb 11th 2020

Huoneistot ovat upeita ja tyylikkäitä. Kaikki yksityiskohdat on hienosti mietitty. Lasikatto, joka jatkuu katosta lattiaan luo upean vaikutelman kuin olisi osa luontoa. Ikkunat ovat lämmitettäviä, joten jos lunta sataa ja haluaa näkymän auki on se mahdollista kun laittaa ikkunoiden lämmityksen päälle. Maisema on kuin taulu, joka muuttuu sään ja vuorokaudenajan mukaan. Kokonaisuuden kruunaa terassilla oleva suojaisa poreamme. Henkilökunta on ystävällistä ja palvelualtista. Monipuolinen ja herkullinen aamiainen. Kaikenpuolin upea kokemus! Suosittelen!

- 335jennyk, Jan 1st 2021

Amazing resort with a wonderful design and a full glass outdoor view from the ground to the sky at night. They have indoor sauna and a centrally heated unit. The staff is very friendly and helpful. They have an outdoor hot tub which stays at 40 degrees. A wonderful experience to soak in the hot tub in - 15 degrees temperature. It is walking distance to santa claus village where you can do many types of activities. Definitely worth the money for the experience and you must book very early to secure a slot in this resort.

- m3lvinlim Jan 13th 2020

The glass igloos were amazing, the hot tub was fantastic, the whole trip was really out of this world. Magical for the whole family, highly recommended. Dreams came true here in the magic of it all.

- CTILL69, DEC 17TH 2019 

 

Loved everything here. Location was perfect. Secluded yet walking distance to nearby attractions. Sauna and spa was amazing. If only the temperature could increase from 38 degrees. Another night would be perfect.

- runqiaow, Jan 20th 2020

I wanted to do something memorable for my wife’s 50th birthday..something off our bucket list..this was beyond our expectations and dreams!!! Truly magical from pick up to drop off..the attention to detail is seriously impressive.. the staff are friendly and nothing is too much trouble..so many extra bits just made our stay incredible..snow mobile safari, ice restaurant experience, each apartment has a hot tub and sauna.. in seriously breathtaking scenery.. just totally awesome..There is so much to do and see...would recommend this to anyone.. don’t think just book you won’t regret it! Thank you Glass resort ?

- S3398HKjonb, Feb 10th 2020
X

VARAA MAJOITUS


EN FI