VARAA MAJOITUS

EN FI
menu

Glass Resort tarjoaa ensiluokkaista majoitusta uniikeissa Premium-lasihuoneistoissa Joulupukin Pajakylässä Rovaniemellä.

Glass Resortissa majoittuessa nautit mukavuuksista tyylikkäästi keskellä kaunista napapiirin luontoa, kaukana arjen kiireistä. Joulupukin Pajakylän aktiviteetit, käyntikohteet ja palvelut ovat kuitenkin vain minuutin kävelymatkan ulottuvilla.

Pohjoinen luonto aina läsnä

Glass Resortin uniikeissa Premium-lasihuoneistoissa voit nauttia pohjoisen taivaan ilmiöistä kuten revontulista upeissa puitteissa joko poreammeessa rentoutuen tai sängyssä loikoillen.

– Luonto on paras paikka sekä aktiviteeteille että rauhoittumiselle. Sieltä saamme myös ravintolamme raaka-aineet ja rakennusten materiaalit. Se on läsnä kaikessa mitä teemme ja olemme. Se tekee Lapista ainutlaatuisen, sanoo Glass Resortin omistaja Petri Palkinen.

Pohjoisen puhdas luonto avautuu heti lasihuoneistojen ovelta. Sen rauhoittava vaikutus ulottuu myös sisälle suurista ikkunaseinistä. Lapissa on mitattu maailman puhtain ilma.

– Vieraamme rakastuvat ympäröivän metsän tuomaan rauhallisuuteen ja sen rentouttavaan vaikutukseen. Täällä voi hengittää rauhassa ja nauttia hetkestä. Olen kuullut lauseen ”voisimmepa vain jäädä tänne” enemmän kuin kerran, Palkinen myhäilee.

Inspiraatiota saamelaisilta

Lasihuoneistojen kotamallinen toteutus on saamelaisperinteiden innoittama. Palkisen alkuperäinen idea Glass Resortista kumpusi sukuhistoriasta: hänen isoisovanhempansa olivat saamelaisia poronhoitajia.

– Halusin kunnioittaa heidän perintöään ja arvostusta luontoa kohtaan kodan modernilla versiolla, Palkinen sanoo.

Arkkitehti Paolo Caravello VOID Architecturesta tarttui ideaan.

– Suunnittelun lähtökohtana oli vieraiden viihtyvyys ja mukavuudentunne, ja samalla visuaalinen yhteys ulkona avautuvaan luontoon, hän pohtii.

Dialogi menneen ja nykyisen välillä oli keskeinen teema Glass Resortin syntyvaiheessa.

– Oman aikamme ymmärtäminen edellyttää, että ammennamme siitä, mitä on tehty aiemmin. Historian ja paikalliskulttuurin innoittamien teemojen ja perinteiden uudelleentulkinta on tapa jatkaa ja jalostaa tuota tekemistä, Caravello muotoilee.

Palveluun keskittyvä perheyritys

Glass Resort on perheyritys, joka panostaa lämpimään ilmapiiriin ja henkilökohtaiseen asiakaspalveluun. Jokainen vieras on yksilö, jolla on ainutlaatuiset lähtökohdat lomailuun.

Joustavuus, kielitaito ja luonnollinen läsnäolo ovat henkilökunnan avainsanoja. Asiakkaiden merkkipäivien ja erityistarpeiden huomioiminen ovat luontainen osa Glass Resortin päivittäistä toimintaa.

– Kaikki lähtee siitä, että välitämme aidosti vieraistamme ja haluamme, että jokainen heistä saa täyden Glass Resort -kokemuksen, Palkinen summaa.

Tervetuloa nauttimaan laatuajasta Glass Resortiin Rovaniemelle, Joulupukin kotikaupunkiin.

The apartments here are simply stunning. Simple yet very sophisticated in style, with floor to ceiling windows to soak up this magical location. The staff are very friendly and efficient. We had the half board option. There was everything you could possibly want at breakfast, and dinner was top notch too. We cannot wait to go back to do it all over again. The snowmobile safari is a must. Georgios safely guided us through everything we needed to know. The highlight of our trip though, was our husky experience. (Bearhill Husky). Breathtaking, awe inspiring, (pinch yourself) to believe that you're really travelling through this magical landscape, being pulled along by these magnificent, strong, enthusiastic and ridiculously friendly huskies. Put this trip on your bucket list!

- linzbrake, Feb 11th 2020

Huoneistot ovat upeita ja tyylikkäitä. Kaikki yksityiskohdat on hienosti mietitty. Lasikatto, joka jatkuu katosta lattiaan luo upean vaikutelman kuin olisi osa luontoa. Ikkunat ovat lämmitettäviä, joten jos lunta sataa ja haluaa näkymän auki on se mahdollista kun laittaa ikkunoiden lämmityksen päälle. Maisema on kuin taulu, joka muuttuu sään ja vuorokaudenajan mukaan. Kokonaisuuden kruunaa terassilla oleva suojaisa poreamme. Henkilökunta on ystävällistä ja palvelualtista. Monipuolinen ja herkullinen aamiainen. Kaikenpuolin upea kokemus! Suosittelen!

- 335jennyk, Jan 1st 2021

Amazing resort with a wonderful design and a full glass outdoor view from the ground to the sky at night. They have indoor sauna and a centrally heated unit. The staff is very friendly and helpful. They have an outdoor hot tub which stays at 40 degrees. A wonderful experience to soak in the hot tub in - 15 degrees temperature. It is walking distance to santa claus village where you can do many types of activities. Definitely worth the money for the experience and you must book very early to secure a slot in this resort.

- m3lvinlim Jan 13th 2020

The glass igloos were amazing, the hot tub was fantastic, the whole trip was really out of this world. Magical for the whole family, highly recommended. Dreams came true here in the magic of it all.

- CTILL69, DEC 17TH 2019 

 

Loved everything here. Location was perfect. Secluded yet walking distance to nearby attractions. Sauna and spa was amazing. If only the temperature could increase from 38 degrees. Another night would be perfect.

- runqiaow, Jan 20th 2020

I wanted to do something memorable for my wife’s 50th birthday..something off our bucket list..this was beyond our expectations and dreams!!! Truly magical from pick up to drop off..the attention to detail is seriously impressive.. the staff are friendly and nothing is too much trouble..so many extra bits just made our stay incredible..snow mobile safari, ice restaurant experience, each apartment has a hot tub and sauna.. in seriously breathtaking scenery.. just totally awesome..There is so much to do and see...would recommend this to anyone.. don’t think just book you won’t regret it! Thank you Glass resort ?

- S3398HKjonb, Feb 10th 2020
X

VARAA MAJOITUS


EN FI